Snitter  På Redningen   Catering
Eget valg pr. stk.   55,- 49,-
 5 snitter (røkt ørret, reker, roastbiff, karbonade og kalkunfilet)    260,-  230,-
 Smørbrød   fra  85,-
 Minnesamvær  Fra 335,-  
 Rundstykker    fra 24,-
 Lunsjtallerken 1  210,-  196,-
Roastbeef, røkt ørret, eggerøre, salat, potetsalat, kalkunfilet, brød og smør    
 Lunsjtallerken 2  225,-  210,-
Serranoskinke, røkt ørret, reker, eggerøre kalkunfilet, salat, waldorfsalat, brød og smør    
     
 Koldtbord  395,-  340,-
Røkt ørret, eggerøre, karbonader m/løk, roastbiff m/remulade, marinert kalkunfilet, kyllingvinger, potetsalat, Waldorfsalat, grønn salat m/dressing, brød og smør    
 Ekstra til koldtbord pr. kuvert:    
 Helkokt ørret  44,- 39,- 
 Fiskekabaret (min. 10 pers.)  18,- 15,- 
 Sild, valgfri  12,-   10,-
     
 Spekemat    
5 sorter spekemat, potetsalat, rømme, eggerøre, salat, brød, flatbrød og smør  295,-  275,-
     
 Forretter    
Jordskokksuppe  110,- 99,-
Rekecocktail m/brød   99,- 86,-
Gravlaks m/sennepssaus   96,- 88,-
Røkt ørretpaté m/basilikumsaus   86,- 79,-
Argentinske villreker m/asparges, ruccula og pinjekjerner 195,-  
Serranoskinke m/melon  135,- 129,-
 Kamskjell m/asparges, ruccula og pinjekjerner  195,-  
     
Hovedretter - 1 gang servering (2 ganger + kr. 50,-):    
Disse serveres med 3 grønnsaker, valgfrie poteter og saus:    
Skinkestek  295,- 275,- 
Kalvestek  315,- 295,- 
Lammestek  305,- 280,- 
Marinert kalkunfilet  285,- 255,- 
Reinsdyrstek  340,- 200,- 
Helstekt svinefilet  320,- 284,- 
Andebryst  362,- 339,- 
Helstekt okse indrefilet  440,- 370,- 
Hjortefilet  410,- 380,- 
Biff stroganoff m/ris eller poteter
salat, brød og smør (2 ganger servering)
285,- 249,-
Viltgryte m/ris eller poteter (2 ganger servering)  295,-  255,-
 Salt kjøtt erter og flesk (2 ganger servering)  320,-   280,-
     
 Dessert    
Riskrem m/rød saus 109,- 102,-
Frisk fruktsalat m/krem eller is 109,- 102,- 
Karamellpudding m/krem og karamellsaus 109,- 102,-
Panna cotta m/bærcoulis 120,-  
Sjokoladefondant m/vaniljeis 128,-  
Crème Brûlée 128,-  
Vaniljeis m/krem, bjørnebær og eggelikør 126,-  
     
 Festmeny    
Argeintinske villreker 
Andebryst m/grønnsaker, stekte poteter og sjysaus
Panna cotta m/bærcoulis
 560,-  
Røkelakspaté
Helstekt okse indrefilet m/madeirasaus,
sesongens grønnsaker og stekte poteter 
Sjokoladefondant m/vaniljeis
 595,-  
Melon m/serranoskinke
Helstekt svin indrefilet m/soppsaus, sesongens
grønnsaker og amandinepoteter
Crème Brûlée
555,-  
Jordskokksuppe
Helstekt hjort indrefilet m/sesongens
grønnsaker, fløtesaus og stekte poteter
Panna cotta m/bærcoulis
560,-  
Spesielle anledninger     
Ønsker dere spesielle retter kan det ordnes på en hvilken som helst ukedag. Gi oss bare litt tid til å skaffe råvarer og kalkulere en fornuftig pris til dere.    
Bestillingsfrister    
Vi ville sette pris på å få inn Deres bestilling i god tid, slik at vi kan etterkomme Deres ønsker. Ønsker dere å snakke med noen om Deres bestilling er det lurt å ringe på forhånd – helst på formiddagen.    

 

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern